Prusíkova 2577/16, Praha 5
+420 777 429 889
Změnit pobočku

Jak vám u nás chutnalo?

  • 5 star review  Naprosto TOP ve všech směrech! Jen tak dál :)

    Jaroslav Volavka Avatar Jaroslav Volavka
    June 11, 2017

    5 star review  Dnes první návštěva a určitě to nebyla poslední. Obsluha i jídlo výborný. Skvělá asijská restaurace hned u baráku. Můžu jen doporučit.

    Vašek Dušek Avatar Vašek Dušek
    May 3, 2017
  • negative review  Don't eat here....... terrible service.

    Sarah Fabian Avatar Sarah Fabian
    August 5, 2018

    5 star review  Dnes jsem byla poprvé, BUN CHA a NEM SAI HON vynikající. Obsluha velmi milá a ochotná. Mohu jen doporučit, těším se na příště �

    Monika Lebdušková Avatar Monika Lebdušková
    May 9, 2017
  • 5 star review  Pravidejně objednávám do práce na oběd. Jeden z nejlepších Thai food v Praze :)

    Karolina Portella Avatar Karolina Portella
    January 10, 2018

    5 star review  Výborné jídlo, byli jsme moc spokojeni a přijdeme zas :) A máte skvělé i domácí limonády!

    Kateřina Milaberská Avatar Kateřina Milaberská
    July 10, 2017
  • 5 star review  Včera jsme u vás byli poprvé s přítelem. Musím říci, že mě velice potěšil váš krásný interiér (jen bych vyměnila stojan na příbory - chválím, že je to český výrobek, ale opravdu tam nesedí a co mě ještě více provokovalo a bilo do očí, byly ty krabičky na kapesníky, to opravdu nee-ee). Obsluha velmi milá, nevtíravá, ochotná, když jsme chtěli přidat do jídla žampiony. Tofu na kari s ananasem velice dobré, a na rajčatové omáčce? Wow! Tak to byla hotová bomba... Rýže nerozvařená, nadýchaná. A za co dáváme opravdu veliké + jsou velké talíře (y) Vážně bomba. Jediné co nás trochu zaskočilo, byla konvička čaje za 70Kč, která byla podle nás doopravdy velice malá. Neuškodilo by napsat množství ml. Velkou konvičku si představuji jinak. Jinak super a určitě zase někdy zajdeme. Ať vám to vydrží!

    Andrea Kapitánová Avatar Andrea Kapitánová
    May 31, 2017

    positive review  Pokaždé, když jdu do Yumi time, vím, že se můžu spolehnout na to, že všechny suroviny budou čerstvé a jídlo skvěle dochucené. Vše je na jedničku. :) Vyzdvihla bych výborně ochucený Yumi Special a klasiku Bún bò Nam Bô. Obojí je prostě skvělé. A taky mají asi nejlepší domácí limonády, co jsem kdy pila. Ráda se sem vracím. ;)

    Rory K. Gleaves Avatar Rory K. Gleaves
    September 17, 2018
  • 5 star review  DOPORUČUJI! Milá a vstřícná obsluha, skvělý přístup k hostům, jídlo vynikající. Pán nás vzal i přes to, že právě zavírali. Určitě se tam ráda budu vracet :-)

    Eliška Bidlová Avatar Eliška Bidlová
    June 2, 2017

    5 star review  Quite unbelievable genuine appetite experience. Soul food. Thx my friends.

    Tomáš Svárovský Avatar Tomáš Svárovský
    February 11, 2018
  • 4 star review  Šel jsem na červený kari.....a chutnalo jako červený kari.....spokojenost i cena vzhledem ke kvalitě víc než rozumná. Držím palce

    Václav Laušman Avatar Václav Laušman
    May 15, 2017

    5 star review  Můžu vřele doporučit, jídlo výborné, obsluha rychlá, určitě se znovu zastavím.

    Jirka Prachar Avatar Jirka Prachar
    July 19, 2017
  • positive review  Dala jsem si Bun cha, jídlo bylo rychle připravené a moc dobré. Obsluha také velmi ochotná. Celkově jsem byla velmi spokojená

    Thúy Quỳnh Avatar Thúy Quỳnh
    January 10, 2020

    5 star review  Jedním slovem paráda, jídlo jsem si objednávala přes stránky, do poznámky jsem napsala, jestli by mi na obal nenakreslili srdíčko, nejen že přijel milý pán, ale obrázek tam opravdu byl a dokonce 3x! Velmi mile mě potěšily ledy v krabičce do okurkove limonády, která byla výborná, nemluvě o jídle, vše dokonale, tato restaurace si mě jejich přístupem získala a tak to má být! Díky! ��

    Adam Sandra Špilovi Avatar Adam Sandra Špilovi
    November 11, 2017
  • 5 star review  Skvělé. Prostředí fajn, poměr cena/chuť vynikající, těžko něco vytýkat.

    Josef Horký Avatar Josef Horký
    February 17, 2018

    5 star review  Vynikající jídlo, krásné prostředí i obsluha. Velká pochvala za č.29 :-) v menu

    Tina Hartmann Avatar Tina Hartmann
    August 12, 2017
  • 5 star review  Skvele jidlo, rychly dovoz a fajn personal. Vrele doporucuji!

    Predrag Kulić Avatar Predrag Kulić
    December 4, 2017

    positive review  Jidlo naprosto skvele, obsluha moc prijemna. Dnes na obed u Vas poprve a uz se tesim, az k Vam vyrazim zas

    Zuzana Janečková Avatar Zuzana Janečková
    October 22, 2017
  • positive review  we order each week the same delicious food, i cant get enough of the red currry and tom kha... there was a week i ordered 3 times. love it!!!!!

    Ildikó Devecsery-Tóth Avatar Ildikó Devecsery-Tóth
    March 3, 2019

    5 star review  Včera jsem objednal Pho Bo sebou a nemám co vytknout, určitě doporučuji!! Obsluha příjemná, polévka byla rychle!

    Radek Picka Avatar Radek Picka
    May 8, 2017
Ohodnoťte nás zde:
KONTAKT
Prusíkova 2577/16, Praha 5
+420 777 429 889
Pondělí - Neděle: 11:00 - 21:00

ROZVOZ

Rozvoz po Praze od 11:00 do 21:00
©Yumitime s.r.o.
Tento web používá cookies k dosažení potřebné funkcionality. Jeho dalším používáním s tímto souhlasíte. Více informací
Beru na vědomí
hello world!
starhomemap-markergiftphonebarsenvelopeautomobileshopping-basketcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram