Prusíkova 2577/16, Praha 5
+420 777 429 889
Změnit pobočku

What our customers say?

  • 5 star review  Jsem nadšená, jídlo výborné! Měla jsem bun bo nam bo a pho bo a oboje skvělé :) personál také moc příjemný. S přítelem se z nás pomalu, ale jistě stávají stálí zákazníci :) fandíme vám a děkujeme.

    Magdalena Hlavsová Avatar Magdalena Hlavsová
    July 2, 2017

    5 star review  Výborné jídlo, byli jsme moc spokojeni a přijdeme zas :) A máte skvělé i domácí limonády!

    Kateřina Milaberská Avatar Kateřina Milaberská
    July 10, 2017
  • 5 star review  Polévky, závitky, salát, nudle, otestovali jsme hned napoprvé vše a naprosto skvělé. Cena neodpovídá kvalitě, měli by zdražit :-) Naše další top restaurace v okolí, děkujeme a doporučujeme všemi dvaceti.

    Bára Pocová Avatar Bára Pocová
    September 12, 2017

    positive review  we order each week the same delicious food, i cant get enough of the red currry and tom kha... there was a week i ordered 3 times. love it!!!!!

    Ildikó Devecsery-Tóth Avatar Ildikó Devecsery-Tóth
    March 3, 2019
  • 5 star review  Skvělé. Prostředí fajn, poměr cena/chuť vynikající, těžko něco vytýkat.

    Josef Horký Avatar Josef Horký
    February 17, 2018

    5 star review  Naprosto TOP ve všech směrech! Jen tak dál :)

    Jaroslav Volavka Avatar Jaroslav Volavka
    June 11, 2017
  • 5 star review  We visit this restaurant quite often and everything is great! Delicious authentic Asian food (Vietnamese and Thai), tasty homemade lemonade and very friendly staff. We are really happy to have them in our neighborhood.

    Ryoko Yoshida Avatar Ryoko Yoshida
    August 3, 2018

    5 star review  Quite unbelievable genuine appetite experience. Soul food. Thx my friends.

    Tomáš Svárovský Avatar Tomáš Svárovský
    February 11, 2018
  • 5 star review  Včera jsem objednal Pho Bo sebou a nemám co vytknout, určitě doporučuji!! Obsluha příjemná, polévka byla rychle!

    Radek Picka Avatar Radek Picka
    May 8, 2017

    5 star review  Opravdu výborné jídlo.

    Luboš Cholt Shane Avatar Luboš Cholt Shane
    December 25, 2017
  • 5 star review  Včera jsme u vás byli poprvé s přítelem. Musím říci, že mě velice potěšil váš krásný interiér (jen bych vyměnila stojan na příbory - chválím, že je to český výrobek, ale opravdu tam nesedí a co mě ještě více provokovalo a bilo do očí, byly ty krabičky na kapesníky, to opravdu nee-ee). Obsluha velmi milá, nevtíravá, ochotná, když jsme chtěli přidat do jídla žampiony. Tofu na kari s ananasem velice dobré, a na rajčatové omáčce? Wow! Tak to byla hotová bomba... Rýže nerozvařená, nadýchaná. A za co dáváme opravdu veliké + jsou velké talíře (y) Vážně bomba. Jediné co nás trochu zaskočilo, byla konvička čaje za 70Kč, která byla podle nás doopravdy velice malá. Neuškodilo by napsat množství ml. Velkou konvičku si představuji jinak. Jinak super a určitě zase někdy zajdeme. Ať vám to vydrží!

    Andrea Kapitánová Avatar Andrea Kapitánová
    May 31, 2017

    5 star review  DOPORUČUJI! Milá a vstřícná obsluha, skvělý přístup k hostům, jídlo vynikající. Pán nás vzal i přes to, že právě zavírali. Určitě se tam ráda budu vracet :-)

    Eliška Bidlová Avatar Eliška Bidlová
    June 2, 2017
  • 5 star review  Vynikající jídlo, krásné prostředí i obsluha. Velká pochvala za č.29 :-) v menu

    Tina Hartmann Avatar Tina Hartmann
    August 12, 2017

    5 star review  Můžu vřele doporučit, jídlo výborné, obsluha rychlá, určitě se znovu zastavím.

    Jirka Prachar Avatar Jirka Prachar
    July 19, 2017
  • 5 star review  Moc jsme si u vas pochutnali a už se těšíme na další návštěvu.

    Kája Pejsková Avatar Kája Pejsková
    October 15, 2017

    negative review  Don't eat here....... terrible service.

    Sarah Fabian Avatar Sarah Fabian
    August 5, 2018
  • 4 star review  Šel jsem na červený kari.....a chutnalo jako červený kari.....spokojenost i cena vzhledem ke kvalitě víc než rozumná. Držím palce

    Václav Laušman Avatar Václav Laušman
    May 15, 2017

    5 star review  Dnes první návštěva a určitě to nebyla poslední. Obsluha i jídlo výborný. Skvělá asijská restaurace hned u baráku. Můžu jen doporučit.

    Vašek Dušek Avatar Vašek Dušek
    May 3, 2017
  • 5 star review  Dnes jsem byla poprvé, BUN CHA a NEM SAI HON vynikající. Obsluha velmi milá a ochotná. Mohu jen doporučit, těším se na příště �

    Monika Lebdušková Avatar Monika Lebdušková
    May 9, 2017

    5 star review  Pravidejně objednávám do práce na oběd. Jeden z nejlepších Thai food v Praze :)

    Karolina Portella Avatar Karolina Portella
    January 10, 2018
Leave a comment here:
CONTACT
Prusíkova 2577/16, Praha 5
+420 777 429 889
Monday - Sunday: 11:00 - 21:00

DELIVERY

Open from 11:00 to 21:00
©Yumitime s.r.o.
Tento web používá cookies k dosažení potřebné funkcionality. Jeho dalším používáním s tímto souhlasíte. Více informací
Beru na vědomí
hello world!
starhomemap-markergiftphonebarsenvelopeautomobileshopping-basketcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram